15.8.12

Pete Doherty own perfect style!

  Ünlü müzisyen Pete Doherty' de artık kendi kıyafet koleksiyonu olan ünlüler kervanına katılmış bulunuyor. The Kooples ile işbirliği yapan Doherty kendi giyim tarzını yansıtan 14 parçalık küçük bir koleksiyon oluşturmuş.






Pete Doherty' den bahsetmişken tarzından bahsetmemek olmaz değil mi..





Eşarp, kemer, takı, şapka aksesuarlarına takık olan bir sanatçı. Dar jean ve basic t-shirt ile tamamladığı stiline daha rock bir hava katmak için aksesurlarını kullanıyor.




İngiliz bir müzisyenden ne beklersiniz tabii ki ingiliz elegant havası olan takım elbise. Pete bunu tamamen asi havasında kullanıyor. Rock ve Roll artı dandy havasını en iyi kullanan kişi.







Kendi tarzını mükemmel deri bir ceket, takım elbise, gömlek ve skinny jean, polo yaka düğmeli basic bir t-shirt ve aksesuarlar olarak tanımlıyor. Sigarası da onun bir nevi aksesuarı gibi duruyor.



Ben Pete Doherty' i daha çok Tim Burton' un filmlerindeki ünlü aktör Jonny Deep'in yansıttığı karakterlerden biri olarak görüyorum:)

Ps: Bunu paylaşmadan geçemeyeceğim. Style.com sitesinin Pete Doherty ile ilgili yazdığı bir makalede, ünlü müzisyeni kısaca özetlemişler...:)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder